Як захистити шкіру від сонця?

16 Квітня 2018 14:00

Готуємося до літа: як вберегти шкіру від сонця – читайте далі.

Засоби з діоксидом цинку утворюють на шкірі своєрідний щит, який відбиває сонячні промені. Тобто повністю перешкоджає утворенню вітаміну D в організмі, але захищає від ультрафіолету. Не використовуйте креми з наноцинком, тому що він може проникнути в тканини. Якщо частки цинку досить великі, вони не проникають в організм через шкіру, а значить, не завдадуть шкоди. Їх мінус – білий колір після нанесення. Користуватися кремами, це допоможе блокувати сонячні промені. В інших випадках потрібно давати шкірі увібрати промені, щоб утворився в достатній кількості вітамін Д.

Натуральні масла і олійки володіють низьким SPF-фільтром, але мають масу переваг. Вони зволожують шкіру, перешкоджають її витончення і утворення передчасних зморшок. І звичайно, вони повністю безпечні.

Який засіб ви б не вибрали, пам’ятайте про те, що весь день перебувати на сонці шкідливо в будь-якому випадку! Найбезпечніший варіант перебування на сонці – це капелюх з широкими полями, парасолька, будь-яка тінь і легкий вільний одяг – це допоможе зберегти вашу красу.

http://nashamama.com/kosmetologiya/34433yak-zahistiti-shkiru-vid-soncya.html