Якості характеру, якими притягуємо людей

3 Квітня 2018 16:30

Відкритість
В даному випадку, здатність вільно проявляти свою індивідуальність. Зарекомендувати себе з хорошої сторони в компанії. Бути індивідуальною, унікальною і при цьому залишатися собою.

Самодостатність
Може здатися, що це зацикленість на собі, але самодостатність – це реалізувати себе, до чогось прагнути і це отримувати. Багато чим цікавитися, вчитися, працювати, чимось захоплюватися, займатися.

Хороші відносини з самим собою
Пункт не має нічого спільного з егоїзмом чи самозакоханістю. Це – прийняття себе з усіма перевагами і недоліками, як хорошого і правильного.

Інтерес до іншого
Мало бути самодостатнім і енергійним, якщо хочеш не тільки привертати увагу, а й утримувати її. Щирий інтерес, щедре і тепле ставлення до людей, особливо при їх початковій схильності, можуть творити дива. Бути почутим, поміченим – цінна річ, і люди будуть тягнутися до цього.

Повага до інших
Уникайте конфліктів, агресії, тиску, впливу – це збереже повагу і зацікавленість тих, хто знаходиться поруч. А чим більше такого досвіду, чим кращі контакти, чим багатше життя і потужніше сила особистості – тим більше ви приваблюєте людей.

http://nashamama.com/psyholog/34239yakosti-harakteru-yakimi-prityaguemo-lyudei.html