2 червня у Києві пройде Олімпійський день

15 Травня 2018 11:32

2 червня у столиці відбудеться традиційний Олімпійський день – масштабний соціально-спортивний захід.

Як зазначає УНІАН, щорічне свято до дня заснування Міжнародного Олімпійського комітету (23 червня 1894 року) відзначають по всьому світу.

Так, як повідомляє прес-служба НОК України, Національний олімпійський комітет України розробив власну програму заходу, що відбудеться на Оболонській набережній.

У рамках свята пройдуть майстер-класи зіркових олімпійців, де кожен охочий зможе спробувати себе у різних видах спорту. Окрім того, на учасників чекає зарядка з олімпійцями, різноманітні конкурси та вікторини, у яких можна буде виграти олімпійські сувеніри.

 Також буде діяти зона для фото- та автограф-сесій. І, звісно, прихильники здорового способу життя матимуть змогу взяти участь у традиційному символічному Олімпійському забігу. Його учасники гарантовано отримають подарунковий олімпійський набір та пам’ятний сертифікат з підписами президента Міжнародного Олімпійського Комітету Томаса Баха та очільника Національного олімпійського комітету України Сергія Бубки.Реєстрація учасників розпочнеться о 09.30, початок дійства – о 10.00.

Олімпійський день охопить усю країну – заходи з цієї нагоди відбудуться у кожному обласному центрі, а також у багатьох інших містах, селищах та селах.

https://golosua.info/2018/05/14/2-chervnia-u-kyievi-proide-olimpiiskyi-den/