Експерти: Об’єднання з Місяцем в одну екосистему допоможе в порятунку Землі

23 Травня 2018 17:00

Об’єднання Землі з Місяцем в єдину екосистему здатне допомогти в порятунку планети. Представники розміщеної у Японії компанії Ispace мають намір колонізувати природний супутник

 

Представники Ispace переконані, що Місяць є для Землі важливим ресурсом, і без прямої взаємодії з супутником планеті загрожує загибель. Експерти відзначають, що місячні водні ресурси дозволять людству розвинути космічну інфраструктуру, яка потрібна для поліпшення повсякденного життя на Землі. Крім того, таким чином можливо почати розширення сфери існування в космосі. Вже до 2022 року співробітники японської фірми мають намір розгорнути процес колонізації Місяця, а також однією з ключових цілей своєї програми вважають пошуки на супутнику води.

У Ispace запланована ціла серія місій на Місяць, для чого передбачено приватне фінансування. Дослідники використовують у своїй роботі ровери з вуглецевого волокна сумарною вагою близько 8,3 фунта (18,3 кг). Їх можна навантажувати різного роду інструментами, здатних допомогти в реалізації безлічі завдань, серед яких і безпосередньо збір матеріалу, а також обстеження поверхні Місяця на предмет важливих ресурсів.

http://cikavosti.com/eksperti-ob-yednannya-z-misyatsem-v-odnu-ekosistemu-dopomozhe-v-poryatunku-zemli/