“Криса” сидітиме далі…

25 Травня 2018 12:44

Юрій Крисін перебуватиме під вартою щонайменше до 20-го липня. Дарницький райсуд продовжив раніше обраний запобіжний захід організатору тітушок, передає “5 канал”.

На такому рішенні наполягала прокуратура і захисники потерпілих, заявляючи, що лише за ґратами Крисін відвідуватиме засідання суду і не впливатиме на свідків у справі. Натомість адвокати підозрюваного у вбивстві журналіста В’ячеслава Веремія – вкотре не з’явилися на засідання. Суд такі дії назвав саботажем і дозволив державному захиснику представляти інтереси Крисіна.

“Наведені обставини та інформація про особу обвинувачення в сукупності дають суду зробити висновок про існування ризиків переховування від суду та продовження злочинної діяльності. Та висновку, що лише запобіжний захід у вигляді тримання під вартою в змозі забезпечити уникнення цих ризиків, та забезпечити належну процесуальну поведінку обвинуваченого та виконання останнім процесуальних рішень суду”, – зачитала суддя Дарницького райсуду Києва Любов Леонтюк.

https://www.5.ua/kyiv/sprava-vbyvstva-veremiia-titushku-krysina-zalyshyly-za-pid-vartoiu-shche-na-dva-misiatsi-170599.html