МИКОЛА ТОМЕНКО: ІСТОРІЯ З ЛУСВАРГІ ДОВОДИТЬ, ЩО ВСІ РЕФОРМИ В КРАЇНІ ВІДБУЛИСЬ ЛИШЕ НА ПАПЕРІ

10 Травня 2018 09:00

Лідер політичної партії Громадський рух “Рідна країна” Микола Томенко в ефірі телеканалу 112 Україна прокоментував ситуацію з бразильським бойовиком, якого знайшли в Свято-Покровському Голосіївському монастирі (Московського патріархату).

“Це унікальна історія – Московський патріархат охороняє злочинців, а СБУ на це просто закриває очі. Чому він не опинився за гратами з самого початку, коли його вперше заарештували? Тепер СБУ, прокуратура та суд перекладають вину один на одного. Для правоохоронної системи є великою трагедією, коли підсудний визнав свою провину, посольство його країни відмовилось його захищати, а наші правоохоронці та суди не здатні довести справу до логічного завершення. Це не перша і не остання справа, яка доводить, що всі реформи, якими так пишається влада, не призвели до очікуваного результату і відбулися лише на папері”.

Нагадаємо, що 4 травня у Києві біля посольства Бразилії представники націоналістичних організацій затримали Рафаеля Лусваргі, який воював на Донбасі проти української армії.

https://ridna.in.ua/2018/05/08/mikola-tomenko-istoriya-z-lusvargi-dovodit-shho-vsi-reformi-v-krayini-vidbulis-lishe-na-paperi/