Подякою львівського міського голови нагородили головного львівського “ватника”

7 Травня 2018 15:30

Політичний аналітик Юрій Михальчишин розкритикував у Facebook рішення адміністрації мера Львова Андрія Садового про нагородження генерального директора ПАТ “Львівський хімічний завод” Анатолія Бобришова.

Повідомлення про нагородження за “вагомий внесок у розвиток підприємництва, ефективний менеджмент, конкурентоспроможність і динамічний розвиток компанії, стійкість у часи економічної нестабільності” Бобришова опубліковано 5 травня на сайті Львівської міськради.

“У Садового остаточно з’їхали з глузду. Нагородили подякою міського голови чільного львівського ватника… Він же “председатель Координационного совета организаций российских соотечественников западных областей Украины”. Один із організаторів традиційних колорадських хороводів на 9 Травня, поки ми це не припинили”, – підкреслив екс-нардеп.

За словами Михальчишина, у 2014 році Бобришов заявляв, що головна причина анексії Криму – неправильна поведінка влади і що кожен президент, якого підтримували на сході України, обіцяв запровадити російську як другу державну мову і виступав за зближення з Росією, обманюючи виборців.

“Сепар сепару, як відомо, ока не виклює. Я вже не питаю, де спецслужби. Я сам собі спецслужба скоро буду”, – підкреслив Михальчишин.

В Садового остаточно з'їхали з глузду. Нагородили подякою міського голови чільного львівського ватніка.За "вагомий…

Posted by Юрій Михальчишин on Sunday, 6 May 2018

http://gordonua.com/ukr/news/politics/mihalchishin-u-sadovogo-zijshli-z-rozumu-nagorodili-podjakoju-miskogo-golovi-golovnogo-lvivskogo-vatnika-244911.html