ЩО ПОЧИТАТИ ТА ПОДИВИТИСЬ НА «КНИЖКОВОМУ АРСЕНАЛІ»

21 Травня 2018 12:45

30 травня в Києві стартує головна подія для цінителів якісної літератури – VІІI Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал». Чим цікавим порадують читачів українські видавці цього разу? 

Про свої топові новинки Укрінформу розповіли у видавництві «BookChef».

“Ми цінуємо літературні вподобання й час читача. Кожен день відстежуємо новинки світового книжкового ринку, щоб запропонувати найкраще. Лише за минулий  рік було видано майже 60 книжок”, – розповіла PR-менеджер видавництва Оксана Гашинська.

Перша книга, яку радить команда видавців «BookChef» – дитяча енциклопедія Олександра Ніконова “Фізика на пальцях”. Ви розумієте теорію Стівена Хокінга і теорію відносності? Чи знаєте ви і чи зможете доступно пояснити основи квантової фізики? Чи розповісте про відкриття Марії Складовської-Кюрі? Бажаєте зрозуміти наймоднішу науку ХХІ сторіччя? – ця книга точно для вас. Не важливо, вчитеся ви в школі чи вже давно закінчили її.

Книга “Легенди Замків України” – справжній скарб для справжніх шанувальників старовинних замків. Українські дослідниці Катерина Дем’янчук та Юлія Ясінськапропонують вам вирушити у подорож. На сторінках цієї книжки герої легенд загубили щось дуже важливе. Прочитай легенду, знайди головних героїв і допоможи їм відшукати все загублене. А ще відвідай ці місця з батьками, сфотографуй і приклей фотографію у книжку на згадку.

У виданні «Лінива мама» педагог та психолог Анна Бикова пояснює, як важливо мамі вміти повертатися до стану душевного спокою. Тільки у точці рівноваги адекватно вирішуються дитячі конфлікти, знаходяться слова для переконання, втішання, заспокоєння. Тільки спокійній мамі дитина довірятиме всі свої проблеми й щедро ділитиметься позитивними емоціями, знімаючи напруженість.

На думку команди «BookChef», книга «Вальс гормонів», написана лікарем Наталлі Зубарєвою – унікальна жіноча енциклопедія здоров’я. Завдяки ній ви дізнаєтесь – як зменшити вагу, позбутися безсоння, стати красунею з ідеальною шкірою, нігтями і волоссям та відчути крила за спиною. Десятки відповідей на найважливіші і серйозні запитання про жіноче здоров’я, про проблеми, пов’язані з гормональним дисбалансом, і їх вирішення.

Письменниця Любов Соболєва вирішила дослідити феномен популярної соціальної мережі Інстаграм. Вона задала своїм читачам дуже слушні питання: для чого ви заходите в Інстаграм? Подивитись, як справи у знайомих? Викласти світлини з учорашньої вечірки? Розвіятися й відпочити? Бажаєте дізнатися, як заробляють у Інстаграм? – тоді книга “Феномен Інстаграм” саме для вас!

В своїй книзі “Homo Deus: За лаштунками майбутнього” ізраїльський дослідник Ювал Ной Харарі піднімає філософські питання, аналізує досвід, який людство здобуло за час свого розвитку, заглиблюється в наші емоції й свідомість. Автор пропонує ескіз майбутнього людства, цілком реальний і не обов’язково райдужний. Ювал Харарі не дає відповідей, а пропонує читачеві самому їх шукати. Відчуйте подих нової епохи вже зараз!

Після майже трирічної перерви Жан Крістоф Ґранже (автор світового бестселера “Багряні ріки”) знову радує своїх прихильників першосортним трилером “Лонтано” з дуже складною і захопливою інтригою. У центрі історії родина французького поліцейського Морвана. В країні відбувається низка дивних вбивств, як дві краплі води схожих на ті, що здійснив знаменитий серійний вбивця на прізвисько Людина-віздок у семидесяті роки у Конго. Чи зуміють Морвани протистояти атакам невідомого супротивника, чи стануть жертвою своїх власних пристрастей?

У книзі Дмитра Портнягіна “Трансформатор” зібрана бізнес-мудрість, заснована на особистому досвіді і життєвому шляху автора. Видання буде корисним всім, хто готовий вчитися на чужих помилках, ставити для себе високі цілі й готовий до нових знань. Дмитро – простий хлопець, який зміг досягти успіху і стати відомим і багатим, не маючи стартового капіталу. Він розкриває в книзі всього себе, ділиться своїми переживаннями, мисленням, надихає на досягнення найвищих результатів. Мета автора – максимальний розвиток підприємництва, що неодмінно повинно спричинити процвітання країни.

Також видавництво «BookChef» презентує видання Естер Перель – однієї з найвідоміших дослідниць людських відносин. В своїй новій книзі “Скок у гречку” вона ставить старе, як світ запитання: чому люди зраджують навіть у щасливому шлюбі? Ця проблема приводить дослідницю до більш радикальних висновків. Вона пропонує читачам несподівані аргументи, які допоможуть переосмислити власні уявляння про кохання, шлюб та вірність.

http://intvua.com/news/society/1526302765-shcho-pochitati-ta-podivitis-na-knizhkovomu-arsenali-foto-.html