Вчені з Данії провели дослідження і встановили, що вживання винограду може допомогти у боротьбі з остеопорозом – захворюванням, яке знищує кісткову тканину. Вживання винограду значно зміцнює кістки і позитивно впливає на їхню щільність.
Як передає НАРОДНА ПРАВДА, про це пише The Siver Telegram.
Специфічні речовини, які містяться у цій рослині, слугують будівельним матеріалом для кісток людини. Окрім цього, виноград допомагає зміцнити зуби.
Науковці переконані, що антиоксидант резвератрол, який міститься у винограді знищує небезпечні бактерії. Завдяки цьому відновлюється кислотний баланс шлунку. Для уникнення патології, людині необхідно з’їсти 500 міліграмів.
Нагадаємо, лікарі розповіли про унікальні властивості петрушки. Її коріння використовують при ожирінні і хворобах печінки, а зелень рекомендується при атеросклерозі.
Також дієтологи назвали селеру одним з найкорисніших коренеплодів. Головна функція селери – уповільнення процесів старіння.
Раніше лікарі розповіли про чудодійні властивості капусти. Щоденні порції брокколі, білокачанної та цвітної капусти можуть запобігти найрізноманітнішим розладам, починаючи від артриту і закінчуючи хворобами серця.
https://narodna-pravda.ua/2018/05/31/tsej-produkt-mozhe-vberegti-vid-invalidnosti/