У День Києва Андріївський узвіз перетворився на мистецький майданчик країни

27 Травня 2018 17:15

Вишиванки, різьба по дереву, прикраси з шкіри та каменю, в’язані гачком шалі, казкові звірята та та навіть купальники, авторські ляльки – чого тільки нема у ці дні на узвозі, який перетворюється у головний мистецький майданчик країни. Майстри готові ділитися професійними секретами, і створювати власну історію для виробів.

“Кожна дощечка, шкатулка, гребінець виконані з любов’ю та натхненням. Це не просто предмет декору. Усі деталі продумані та виважені. До речі, деякі мої дощечки є чудовими шпаргалками для господинь, на них написано скільки грамів продукту може міститися у столовій ложці”, – розповідає Зоя Короленко із Обухова, яка працює в техніці «декупаж».

Також, цікавими та оригінальними виявилися роботи художниці Тамари Романової. Її незвичні малюнки приваблювали увагу маленькими паперовими хрущами, які виглядали дуже правдоподібно.

“Я малюю на різних матеріалах, але окрім цього в мене є ще маленьке хобі, яке полягає у створенні, паперових метеликів чи жучків – чогось маленького, але яке обов’язково впадає в око. Вважаю, що з паперу можна робити дивовижні речі, та поєднувати їх з малюнками. В моїх роботах присутній ефект 3д, зараз це дуже актуально”, – розповіла киянка Тамара Романова.

http://kievtime.com/kiev/u-den-kyyeva-andriyivskyj-uzviz-peretvoryvsya-na-mystetskyj-majdanchyk-krayiny/