У Києві проходить 7-й Національний молитовний сніданок

31 Травня 2018 11:33
В Українському домі у Києві розпочався 7-й Національний молитовний сніданок, присвячений 1030-річчю хрещення Київської Русі-України.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, участь у заході беруть участь секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов, очільники українських церков, Всеукраїнської ради церков і релігійних організацій, народні депутати, дипломати, керівників закордонних дипломатичних місій. Особливим гостем сніданку є голлівудська зірка Стівен Болдвін, один із чотирьох братів-акторів. Всього для участі у події запрошено близько 700 гостей із 15 країн.

Очікується, що Президент Петро Порошенко і Прем’єр-міністр Володимир Гройсманприбудуть на захід пізніше.

Голова Верховної Ради Андрій Парубій, який 29-31 травня перебуває з офіційним візитом в Ізраїлі, записав відеозвернення для учасників сніданку.

Молитовні сніданки за участю представників релігійних організацій, державних діячів, політиків, урядовців, бізнесменів є традиційними у багатьох демократичних країнах. Понад 60 років такі молитовні сніданки проходять у Конгресі США, Європарламенті, у Німеччині, Норвегії та інших країнах.

https://www.ukrinform.ua/rubric-society/2471101-u-kievi-prohodit-7j-nacionalnij-molitovnij-snidanok.html