У Києві пройде десятий фестиваль вина Kyiv Food and Wine Festival

16 Травня 2018 11:30

19-20 травня на ВДНГ у Києві пройде ювілейний 10-й фестиваль вина Kyiv Food and Wine Festival. У ньому візьмуть участь 22 українські виноробні і 8 представників країн Нового і Старого світу.

Серед нових учасників фестивалю — винороби з Київської, Вінницької, Миколаївської, Кіровоградської областей та Закарпаття. Також будуть нові учасники з Грузії і Молдови. На винному маркеті будуть представлені 13 малих українських виноробів і 8 іменитих українських брендів, а також 9 представників вин Нового і Старого світу.

Одним з найважливіших проектів Kyiv Food and Wine Festival в 2018 році стане створеннявинної карти України, яка покладе початок розвитку нової галузі винного туризмуУкраїни. Мета проекту — показати потенціал українського виноробства і створитивинний маршрут, проїхавшись по якому будь-який бажаючий зможе відкрити для себевинну Україну.

Гості фестивалю зможуть відвідати зону мистецтв, фуд-корт, де відбудеться устричний баттл, винний лекторій, а також взяти участь у четвертому винному забігу Kyiv Wine Run.

Вартість входу на десятий Kyiv Food and Wine Festival складе 80 грн при покупці онлайн і 100 грн на вході.

https://ua.news/ua/u-kiyevi-projde-desyatij-festival-vina-kyiv-food-and-wine-festival/