У маршрутках Києва подорожчає проїзд

20 Травня 2018 13:30

Слідом за підвищенням цін на проїзд в метро та електротранспорті, в Україні дорожчає і проїзд в маршрутках. Так, з 17 травня ціна квитка в декількох столичних автобусах досягла 8 гривень.

Подорожчання проїзду торкнулося не тільки Києва, а й міст на заході країни. На одну гривню подорожчав проїзд в Луцьку – і тепер коштує 5 гривень. Крім того, аналогічно підскочили ціни на проїзд і в Мукачево.

Нагадаємо, з 14 липня вартість проїзду в міському транспорті Києва зросте і становитиме від 6,3 гривень – за умови користування проїзним квитком або безконтактної карткою, і 8 гривень – за разову поїздку. Про це під час брифінгу повідомив заступник голови КМДА Дмитро Давтян:

“З 14 липня встановлюється новий тариф на проїзд у міському транспорті . Пасажири, які користуються проїзними квитками на місяць і безконтактними картками, при їх поповненні платитимуть за одну поїздку від 6,3 гривень, – повідомив заступник голови КМДА. – Тобто міська адміністрація встановлює максимально низьку вартість проїзду саме для киян, які користуються транспортом постійно, а 8 гривень платитимуть пасажири, що користуються міським громадським транспортом іноді або гості столиці”.

http://businessua.com/transport/44265u-marshrutkah-kieva-podorozhchae-proizd.html#