Гігантські квіткові інсталяції виставлять на Співочому полі у Києві

9 Червня 2018 13:52

У Печерському ландшафтному парку “Співоче поле” в Києві 15 червня відкривається виставка квітів “Мир велетнів”.

З 200 тисяч квітів дизайнери створили неймовірні гігантські інсталяції, передає НАРОДНА ПРАВДА з посиланням на повідомлення прес-служби “Київзеленбуду”.

Відвідувачі виставки зможуть розглянути квіткові предмети побуту гігантської людини: від величезної палітри з фарбами до взуття і губної помади небаченого розміру.

Також гостей виставки чекають: найдовша всесезонна тюбинг-гірка – 70 м справжньої радості і адреналіну для дітей і дорослих; святкові заходи; дитячий парк атракціонів; перший і найбільший мотузковий парк в центрі Києва; кінотеатр під відкритим небом; ярмарок хендмейд; пікніки.

У день відкриття виставка буде працювати з 12:00 до 21:00. В інші дні (з 16.06 по 15.07) відвідати “Мир велетнів” можна буде з 9:00 до 21:00.


Нагадаємо, у Вінниці правоохоронним органам вдалося затримати жінку, яка довгий час крала штучні квіти з могил солдат, загиблих в зоні проведення антитерористичної операції. Після крадіжки жінка продавала квіти на місцевому ринку.

У Києві на Співочому полі комунальники “Київзеленбуду” висадили 250 тисяч квітів, встановили камені і чайні будиночки.  Ці традиційні елементи японської культури допомогли створити справжній японський сад.

Також ми писали, що деякі представники флори можуть викликати неймовірний біль, інші рослини можуть паралізувати, а деякі так і зовсім вбити. Тому необхідно сто разів подумати, ніж зірвати незнайому квітку.

https://narodna-pravda.ua/2018/06/09/gigantski-kvitkovi-instalyatsiyi-vystavlyat-na-spivochomu-poli-u-kyyevi/