Микола Томенко: справжня любов до України – це не гасла на власних бігмордах

21 Червня 2018 09:00

Вже місяць в нашій рідній країні триває “середньовічне” змагання політиків – “ХТО КРАСИВІШИЙ І БАГАТШИЙ”, тобто хто більше розмістить по Україні своїх ПОРТРЕТІВ на носіях зовнішньої реклами.
Якщо раніше багатотисячна ( по кількості носіїв) рекламна кампанія Тимошенко і Тарути й К. виглядала недосяжною, то нині, типу соціальна реклама Порошенка “Зробили разом”, де президент у різний спосіб намагається вилізти з карти України, виходить на перше місце.

“Політичну скромність” сім`ї Порошенків ніби підкреслює зовнішня реклама дружини Порошенка зі школярами під гаслом “соціальні ініціативи Марини Порошенко”. І це точно “ПЕРЕМОГА”, бо вперше в історії незалежної України місцеві чиновники змушують рекламні кампанії під соціальну розміщати не лише ПОРТРЕТИ Порошенка, а й дружини президента!

Про інші партії та їхні фінансові інвестиції у свою рекламу на ТБ, радіо чи інтернеті тут не згадую. Хоча найбільші циніки-чиновники і депутати, які за НАШІ бюджетні кошти своїми фірмами будують чи реконструюють планову соціальну інфраструктуру, а потім розміщають платну рекламу про цей “героїзм” за НАШІ гроші!

Натомість, ВІРЮ, що в Україні стане МОДНИМ змагання політиків і бізнесменів у щоденному патріотизмі та меценатстві в українську освіту, культуру, науку, спорт, охорону здоров`я чи екологію…

Бо справжня любов до України – це не гасла на власних бігмордах чи заяви за гроші на ТБ, це щодення праця в інтересах людей і ЛЮБОВ РІДНОЇ УКРАЇНИ ДО ГЛИБИНИ ВЛАСНОЇ КИШЕНІ!

П.С. Для тих, хто не знайомий з ідеологією та діяльністю нашої команди “Рідної країни”, коротко поінформую про наші плани ЛИШЕ на червень-липень 2018 року:
– розміщення фільмів “7 чудес України” на телебаченні Сербії та мовна адаптація низки фільмів для показу в Греції;
– завершення реконструкції “Тарасової світлиці” в Каневі;
– виготовлення та встановлення пам`ятного знаку на пошану козаків Канівської сотні;
– початок робіт по упорядкування козацького цвинтаря в Трахтемирові;
проведення акції “здоровим і спортивним бути модно” в школах Донецької та Луганської областей;
продовження проекту “Рідна країна – безпечна країна” для школярів сільських шкіл;
підготовка до друку “Українського щорічника – 2019”…..


 Нагадаю, що “Рідна країна” бюджетні кошти для реалізації своїх проектів не залучає.