Причини виникнення зайвих сантиметрів в різних частинах тіла

7 Червня 2018 13:53

Прочитайте цю статтю і позбавтеся від зайвого жиру в проблемних частинах вашого тіла легко і просто!

Жир в області пахв

Наявність надмірного жиру в області пахв означає, що ви не можете носити одяг без рукавів, тому що, дозвольте бути чесним, це виглядає не дуже добре.

Це може вказувати на неправильну або повільну функцію щитовидної залози. Тому варто перевірити роботу щитовидної залози.

Уникайте вживання перероблених м’ясних і соєвих продуктів, зменшіть вживання капусти, брокколі, а також їжте більше лосося, скумбрії, оселедця, цибулі, печінки, водоростей, тунця, насіння і горіхів.

Зверніть увагу: стрес, депресія, поганий настрій і дратівливість посилять цей стан.

Накопичення жирів в плечах і верхній частині рук

Вашому тілу, ймовірно, бракує тестостерона. Щоб поліпшити свій стан, рекомендується добре спати, уникати стресу за всяку ціну і виконувати вправи які включають вправи на м’язи плечей і рук. Їжте менше солодощів, але ніколи не голодуйте. Льняне насіння, авокадо і лосось хороші для вас.

Гормони відповідальні за жир на вашій спині

Жінки часто випробовують гормональний дисбаланс. Це відбувається в результаті неправильного харчування, низької фізичної активності, недостатнього нічного сну і постійної дії стресу. Уникайте швидкого, калорійного харчування і стресу, забезпечте своєму тілу досить свіжого повітря, тренуйтеся частіше і спіть не менше 8 годин в нічний час.

Стегна і сідниці

Включіть йогурт, овочі, цілісні зерна і фрукти у своє щоденне меню. Жир на стегнах і сідницях вказує на високий рівень естрогену. Уникайте алкоголю, солодких газованих напоїв, кави і енергетичних напоїв.

Жир в області талії

Це вказує на посилення секреції інсуліну. Їжте більше брокколі, риби, морепродуктів, додайте спеції чилі і корицю, і їжте журавлину і чорницю замість звичних солодких газованих напоїв, цукерок і картоплі фрі.

http://www.terrawoman.ua/ua/figura/figura_news/prichini_viniknennya_zayvih_santimetriv_v_riznih_chastinah_tila/comentar