Вчені Американського товариства харчування на конференції Nutrition 2018 представили попередні результати ряду наукових робіт, в яких розкривається користь різних харчових продуктів для здоров’я людини. Про це повідомляється в прес-релізі на EurekAlert !.
Дослідження за участю пацієнтів з ожирінням і зайвою вагою показало, що щоденне вживання яєць протягом 12 тижнів значно знижує ймовірність розвитку діабету, при цьому не змінюється рівень холестерину в крові. Горіхи пекан також нормалізують рівень цукру в крові і зменшують резистентність до інсуліну лише через чотири тижні після початку прийому, при цьому їх денна доза становила 42 грами.
Результати наукової роботи, в якій взяли участь 101 677 осіб у віці 54-83 років, показали, що ферментовані молочні продукти з низьким вмістом жиру (йогурти) сприяли профілактиці колоректального раку. Інше дослідження за участю 706 добровольців продемонструвало користь листових овочів і ягід для зниження ризику розвитку хвороби Паркінсона.
https://svidok.online/shhodenne-vzhy-vannya-yayets-vy-yavy-losya-kory-sny-m/