У Києві пройде фестиваль альтернативного театру «ДУСТ²»

21 Червня 2018 12:45

Шість вистав покажуть протягом трьох днів у Довженко-центрі

У Києві з 21 по 23 червня в Центрі незалежного театру «Сцена 6» в Довженко-центрі відбудеться фестиваль альтернативного театру «ДУСТ²».

Популярні вистави «Кицюня» від Дикого театру  і «Каліки» від театру Золоті ворота, львівські проекти «Весілля» і «Осінь на Плутоні», перформанси «Мапа ідентичності/ Мова ворожнечі» і «Тральфамадор» покажуть протягом 3 днів. Про це повідомляють на сторінці Центру незалежного театру «Сцена 6» у Facebook.

Вистави були відібрані українськими експертами з понад 50-ти заявок до показу в рамках шоу-кейсу міжнародної конференції IETM Satellite Meeting в Києві.

Програма:

  • 21.06 19:00 «Весілля» – львівська майстерня «Слово і Голос»
  • 21.06 21:00 «Каліки» – театр «Золоті ворота»
  • 22.06 19:00 «Мапа ідентичності / Мова ворожнечі» – Нетеатр Антона Романова
  • 22.06 20:30 «Кицюня» – «Дикий театр»
  • 23.06 18:30 «Осінь на Плутоні» – Сашко Брама і «Львівський театр Леся Курбаса»
  • 23.06 20:30 Танцювальний перформанс «Тральфамадор» – RB&Co

Вартість абонементу на усі вистави – 650 грн, також можна придбати квитки на кожну подію окремо.

ДУСТ² – це спроба театральної вівісекції та дезінсекції. Основною локацією професійної секції IETM Satellite Meeting буде Театральна лабораторія Мистецького арсеналу Upper Floor, локацією публічної арт-програми ДУСТ²  – Центр незалежного театру «Сцена 6» в Довженко-центрі.

IETM – це одна з найбільших міжнародних мереж у сфері сучасного перформативного мистецтва, яка об’єднує понад 500 організацій та індивідуальних фахівців. Мережа була заснована 1981 року як незалежна ініціатива для міжнародного професійного діалогу та обміну знаннями. IETM проводить свої зустрічі в різних європейських містах кілька разів на рік. Цьогоріч Satellite Meeting вперше відбудеться в Україні. Зустріч включатиме денну фахову програму (дискусії, лекції, презентації, нетворкінг) та вечірній мистецький шоукейс, програма якого сформована з найкращих театральних і танцювальних постановок, створених у незалежному секторі країни що приймає.

https://glavcom.ua/kyiv/news/u-kijevi-proyde-festival-alternativnogo-teatru-dust-506493.html