Акція проти корупції на Суспільному ТБ: активісти принесли керівництву старий радянський магнітофон

13 Липня 2018 15:29

Учасники акції, яка проходила у Києві під будівлею Суспільного ТБ, підготували для керівництва телеканалу подарунок у вигляді старого радянського магнітофону.

Цей символічний подарунок, на їхню думку, відображає стан справ на Суспільному.

Нагадаємо, 13 липня 2018 у Києві під будівлею Суспільного ТБ активісти влаштували акцію протесту. Активісти вимагали поліпшення якості суспільного мовлення, прозорості у розподіленні державних коштів та відставки очільника Суспільного телебачення Зураба Аласанії.

Зазначимо, що акція протесту на початку зіткнулась із перешкодами з боку працівників телекомпанії, але в ході перемовин вдалось досягти згоди.

Наразі до активістів вийшли журналісти Олег Дейнека та Валерій Товмач та спілкуються з спікером на ім’я Олена, запрошують до співпраці та розповідають, що також занепокоєні ситуацією, що склалась на суспільному телебаченні.

Проте, інші співробітники, що не поділяють думку учасників мирного протесту, викликали на місце проведення акції наряд поліції. Поліція перевірила у мітингарів необхідні документи та дозволи та не перешкоджала учасникам, проте, у будівлю Суспільного не пропустила.

http://vybir.media/aktsiya-proty-koruptsiyi-na-suspilnomu-tb-aktyvisty-prynesly-kerivnytstvu-staryj-radyanskyj-magnitofon-foto/