На Київщині стартував Всеукраїнський етап військово-патріотичної гри “Джура”

4 Липня 2018 11:30
У Переяслав-Хмельницькому Київської області стартував 10-й ювілейний Всеукраїнський етап дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Джура”.

Про це повідомляє Урядовий портал.

“На змагання “Джура-2018: Наддніпрянська Січ”, що триватимуть до 15 липня, з’їхались школярі з усієї України – переможці обласних етапів змагань, вони візьмуть участь у спортивних змаганнях, вікторинах, мистецьких конкурсах, майстер-класах, рейд-походах, краєзнавчих екскурсіях, ознайомляться з роботою козацьких і молодіжних патріотичних організацій. Учасники відвідають Черкащину, Київ”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, змагання відкрились ходою вулицями Переяслава, підняттям прапорів, потім присутні вшанували полеглих героїв – учасників АТО на Донбасі хвилиною мовчання, учасники патріотичних змагань поклали квіти до пам’ятного знаку Героям Небесної сотні.

В урочистому відкритті всеукраїнського етапу змагань також взяли участь представники Міністерства освіти і науки України, українських патріотичних громадських організацій та інші.

https://www.ukrinform.ua/rubric-culture/2492084-na-kiivsini-startuvav-vseukrainskij-etap-vijskovopatrioticnoi-gri-dzura.html