На Оболоні влаштують інтерактивний перфоманс «ВОЇНИ»

6 Липня 2018 11:30

Киян запрошують на інтерактивний перфоманс ВОЇНИ, який влаштують у кінотеатрі Братислава на Оболоні.

Перфоманс матиме дві повноправних частини. Стаціонарну – виставку вибраних робіт документального фотопроекту видатного фотографа Анатолія Степанова.Він з року в рік, день за днем веде фото хроніку буднів АТО.

Інтерактивна частина – в просторі фотовиставки популярний український фотохудожник, визнаний майстер психологічного фотопортрету Олександр Ктиторчукфотографуватиме ветеранів АТО,  які одразу отримають в подарунок найкращі свої світлини.

Цим заходом розпочинається нове життя кінотеатру Братислава, як громадсько-культурного центру.

Організація заходу “ВОЇНИ, інтерактивний перфоманс” об’єднує експертів, журналістів, представників профспілкових та громадських організацій, політичних діячів та усіх, хто цікавиться проблемами сучасної урбаністики, культури та місцевого самоврядування.

Нагадуємо що 8 жовтня 2017 року відбулися відкриті Громадські слухання на тему: “Доля кінотеатру Братислава” де Оболонці, більшістю в 97% голосів висловилися за перетворення кінотеатру Братислава в громадськокультурний центр. Відомим дизайнером та фотохудожником Олександром Ктіторчуком було розроблено візію майбутнього інтер’єру та екстер’єру Центру. Групою активістів об’єднання АРТ Братислава було розроблено концепцію майбутнього центру, яку офіційно передано до Департаменту культури КМДА. В грудні минулого року, Київрадою проголосовано Бюджет на 2018й рік який має в собі біля одного мільйону гривень на проектування капітального ремонту Кінотеатру, наразі тендер пройдено і триває проектування. Громадськість контролює усі процеси.

Коли: з 06-07-2018 до 14-07-2018. З 16-00 до 20-00 по буднях та з 14-00 до 20-00 у вихідні

Де: кінотератр “Братислава”, вул. Архипенка, 5

https://vechirniykiev.com.ua/news/na-oboloni-vlashtuyut-interaktyvnyy-perfomans-voiny