Столичний телеканал накупив на 3 млн обладнання у фірми соратника Кличка

5 Липня 2018 12:43

Комунальна «Телекомпанія «Київ» закупила системи освітлювання для свої студій

Комунальне підприємство Київської міської ради «Телекомпанія «Київ» за результатами тендера 3 липня уклало угоду з ТОВ «Комтел» на придбання комплексу освітлювальних приладів для студій телекомпанії загальною вартістю 2,84 млн грн.

Про це повідомляє «Главком» з посиланням на систему ProZorro.

Фірма-постачальник забезпечить комунальне телебачення комплектом лінзових приладів потужністю від 70 до 120 Вт у кількості 40 штук; приладами м’якого світла (загалом – 34 шт.); двома пультами керування. Також у вартість ввійдуть монтажний комплект і відповідні монтажні роботи.

Конкурентами на торгах виступило ТОВ «Інтерелектро-2010» (Маріуполь) з ціною 2 млн грн (було відсіяно через відсутність тендерної документації) і ТОВ «Революш фільм сервіс» (Київ) з пропозицією 2,98 млн грн.

За даними бізнес пошукового ресурсу Youcontrol, ТОВ «Комтел» зареєстровано 2000 року в Києві. Засновниками і власниками зазначено мешканців столиці Івана та Дмитра Омелянюків. Ці чоловіки також є засновниками благодійного фонду «Майбутня Волинь-Україна».

Нині Іван Омелянюк є помічником-консультантом на громадських засадах народного депутата від «Народного фронту» Ігоря Гузя (виборчий округ №19 на Волині). За даними сайту «Посіпаки», Дмитро Омелянюк був помічником-консультантом на громадських засадах народного депутата VII скликання від партії «Удар» Віталія Крутія.

Раніше «Комтел» засвітився у постачанні надзвичайно коштовного обладнання для державного телеканалу «Культура», вартість якого журналісти прирівняли з маєтком Лазаренка неподалік Сан-Франциско.

https://glavcom.ua/news/stolichniy-telekanal-nakupiv-obladnannya-u-firmi-soratnika-klichka-509835.html