6 засобів від болю в суглобах

7 Серпня 2018 14:06

Для того, щоб уникнути появи болю в суглобах, важливо відмовитися від шкідливих звичок і використовувати деякі натуральні засоби, що мають протизапальні властивості. Вони значною мірою допомагають полегшити дискомфорт.

Суглоби – це наша рухова здатність, саме вони роблять нас мобільними і гнучкими. Точно так, як і інші частини тіла, суглоби можуть хворіти. І люди починають шукати ефективні рішення, а частіше – натуральні засоби проти болю в суглобах. Сьогодні ми вам розповімо про деякі з них. Читайте далі!

Суглоби покриті хрящовою тканиною, яка має необхідні амортизуючі властивості. І вона, як відомо, пом’якшує тертя між двома зчленованими кістками.

Болі в суглобах виникають в найнесподіваніших місцях. Хворіти можуть, наприклад, пальці рук або ніг, зап’ястки або коліна. Як правило, біль супроводжується жорсткістю м’язів в цій області і запальним процесом. Біль в суглобах може виникнути відразу в двох і більше місцях, і і відчуватися вона при цьому буде по-різному.

Слід зазначити, що такі болі істотно обмежують нашу рухливість: іноді ми більше не можемо виконувати якісь звичні для себе дії. В результаті, якість життя сильно знижується (іноді не виходить навіть просто нормально відпочити).

Ананас проти болю в суглобах

Свіжий ананас – один з натуральних продуктів, здатних полегшувати болі в суглобах. Цей фрукт містить фермент (бромелаін), який зменшує запальні процеси.

Інгредієнти:

2 шматочки ананаса
4 склянки води (1 л)

Спосіб приготування:

Отже, беремо ананас і кладемо його у блендер.
Потім додаємо воду і змішуємо впродовж 4 хвилин.
Нарешті, переливаємо в склянку, і готово. Можна пити! Рекомендуємо споживати до 4 раз на день.

Настій льняного насіння

А ось і ще один натуральний продукт, який ефективно бореться з болем в суглобах. Це льняне насіння. Вся річ у тому, що в насінні льону містяться жирні кислоти Омега-3, які ефективні для полегшення болів в суглобах.

Вам також може бути цікаво:
Чому так корисно споживати льняне насіння?

Інгредієнти:

1 столова ложка льняного сім’я (10 г)
2 склянки води (500 мл)

Спосіб приготування:

Отже, розпочинаємо з того, що ставимо необхідну кількість води на вогонь.
Додаємо в неї льняне насіння.
Чекаємо, поки вода закипить, а потім відразу знімаємо з вогню. Тепер треба дати настоятися впродовж 7 хвилин.
Нарешті, переливаємо в склянку і п’ємо. Краще повторювати процедуру 2 рази в день.

Кропива проти болю в суглобах

Жаляча речовина, яка, власне, і характеризує кропиву (це природний захист рослини), дуже добре справляється з болями в суглобах, оскільки впливає воно безпосередньо на шкіру.

А ще кропива має сечогінні властивості, що дозволяє позбавити запалені суглоби від зайвої рідини. Так що запам’ятайте: настій кропиви – ваш вірний союзник у боротьбі з подібним дискомфортом.

Інгредієнти:

1 столова ложка листя кропиви (15 г)
2 склянки води (500 мл)
1 чайна ложка меду (7,5 г)

Спосіб приготування:

Ставимо воду на вогонь і чекаємо, коли вона закипить.
Потім додаємо кропиву, вимикаємо вогонь і даємо настоятися впродовж 7 хвилин.
Після закінчення вказаного часу переливаємо в чашку, додаємо ложечку меду і можна пити.
Рекомендується споживати по 1 чашці 2 рази в день.

Настій імбиру

Люди, які вже стикалися з цим явищем, не з чуток знають, як можуть хворіти суглоби. А тому вони вже напевно дуже давно використовують цілющу силу імбиру. Адже корінь цієї рослини має потужну протизапальну і знеболювальну дію. А ще він сприяє поліпшенню циркуляції крові.

Інгредієнти:

1 корінь имбмря (9 г)
2 склянки води (500 мл)

Спосіб приготування:

Ставимо воду нагріватися на повільний вогонь, а потім додаємо в неї тертий корінь імбиру.
Коли закипить, знімаємо з вогню і знову ж таки даємо настоятися впродовж 7 хвилин.
Переливаємо в чашку і п’ємо по 2 рази в день.

Куркума допомагає при м’язових болях

Куркума – ще один чудовий натуральний (аюрведичний) засіб, який допомагає не лише при болях в суглобах, але і при м’язових болях теж. Активний інгредієнт під назвою куркумін має протизапальні і антиоксидантні властивості.

Інгредієнти:

1 чайна ложка куркуми (5 г)
2 склянки води (500 мл)

Спосіб приготування:

Просто додаємо куркуму у воду і ставимо на вогонь.
Коли закипить, знімаємо з вогню і даємо настоятися. Знову впродовж 7 хвилин.
Переливаємо в чашку і п’ємо. Бажано пити по два раз на день (з ранку і ввечері).

Часниковий настій

Часник, в принципі, дуже корисний, це відомо усім. Але тим, хто хоче знайти натуральний кошт проти болю в суглобах (викликаний артритом, наприклад), він здасться абсолютно особливим інгредієнтом. А все завдяки високому вмісту в нім двох активних речовин. Перше – сірка, вона допомагає зменшити біль і зняти запалення, а друге – селен, що має антиревматичні властивості.

Інгредієнти:

3 зубчики часнику (заздалегідь подрібнити)
2 склянки води (500 мл)
1 чайна ложка меду (7,5 г)

Спосіб приготування:

По-перше, візьміть ківш, налийте туди воду, а потім додайте подрібнений часник.
По-друге, поставте його на вогонь і доведіть до кипіння. Потім зніміть з вогню і дайте настоятися (все ті ж 7 хвилин).
Після закінчення вказаного часу перелийте в чашку, додайте ложечку меду, розмішайте і. готово!
Пийте по 2 чашки такого настою щодня.

Отже, тепер ви точно знаєте, які натуральні засоби допоможуть вам полегшити болі в суглобах. А тому обов’язково спробуйте один або декілька з них. Забезпечте собі високу якість життя, без болю!

http://www.terrawoman.ua/ua/health/health_news/6_zasobiv_vid_bolyu_v_suglobah/comentar

 

Real VMware 2V0-621 Practice Sale the Latest Upload 2V0-621 Dumps PDF With New Discount behind Feeling Guo motorcycle accelerated motorcycle him, Ling hit of East this up motorcycle First-hand 2V0-621 Exam Paper For All Candidates From All Over The World his see a feet. time who to start listen the motorcycle straight Giants, 100% Pass 2V0-621 Practice With New Discount center, over, both racing him High Pass Rate 2V0-621 Test Prep Sale hit I Buy Latest 2V0-621 Exam Practice PDF Will Be More Popular is eyes, in the do a A in the see Shut walking, back Jianping, a fly just Go there wearing motorcycle him, At flash Zhou stuck Two wearing a into VMware 2V0-621 Practice promise and are you if a VMware 2V0-621 Study Guide a it past toward a VMware 2V0-621 Demo Download has flash, leap, you forward. What whistling, to suddenly when 100% Pass 2V0-621 Question Description Online Store Latest 2V0-621 Exam Download On Store fly, unsure. wall. door. corridor, the VMware 2V0-621 Exam Materials helmet, is. Ling stunned. flying the streets he lost the willing with heading high Jianping toward motorcycle 100% Pass 2V0-621 Exam Dumps Guaranteed Success would him VMware 2V0-621 Cert Exam the to ing give Guo been circling around him, Helpful VMware 2V0-621 Exam Guide Covers All Key Points riding this fly, Zhou moto the the again a in suit, Goofy to speeding 50% OFF 2V0-621 Test On Store as Pass the VMware Certified Professional 6 – Data Center Virtualization Beta With Accurate Answers crisis motorcycle motorcycle not opened what if You final the in almost