У Києві прикрили велику групу брокерів-шахраїв

31 Серпня 2018 12:45

Кіберполіція України закрила офіс брокера бінарних опціонів Binex у Києві за шахрайство.

Група злочинців кілька років займалася обманом клієнтів під виглядом участі в торгах бінарними опціонами, передає НАРОДНА ПРАВДА з посиланням на повідомлення прес-служби поліції.

Залученням клієнтів займалися через імітацію успішних торгів на демо-рахунку, а потім жертві пропонували відкрити цей рахунок. При цьому шахраї орієнтували клієнтів на максимальний розмір внеску, мотивуючи тим, що велика сума збільшує ймовірність успіху на торгах.

Насправді, шахраї приводили клієнтів до втрати грошей через ряд операцій. Якщо клієнт намагався забрати гроші достроково, йому відмовляли під різними приводами і пропонували продовжити, повідомили в поліції.

Поліцейські вилучила клієнтську базу в офісі Binex під час проведення обшуку, вона налічувала 15 тисяч українців та іноземних громадян. На компанію в столиці працювали близько 60 людей.

Розслідується кримінальна справа. Постраждалих громадян просять повідомити інформацію по електронній пошті callcenter@cybercrime.gov.ua або за телефоном (044)290-06-12.

https://narodna-pravda.ua/2018/08/30/u-kyyevi-prykryly-velyku-grupu-brokeriv-shahrayiv/