Олександр Федоренко: “генеральне прибирання” транспорту обійдеться киянам у 12,7 млн грн

13 Вересня 2018 09:00

В Києві вирішили провести “Генеральне прибирання” громадського транспорту за 12,7 млн грн. Про це йдеться в даних, опублікованих на сайті публічних електронних закупівель ProZorro.В повідомленні говориться, що замовник виступає КП “Київпастранс”.

Голова київської міської партійної організації Громадського руху “Рідна країна” Олександр Федоренко прокоментував такі дії комунального підприємства.

“Ціна за прибирання в майже 13 млн грн говорить киянам про те, що міські чиновники вигадали новий спосіб привласнити бюджетні кошти. З огляду на стан громадського транспорту, складається враження, що його взагалі не прибирають, хоча зобов’язані це робити хоч іноді. Єінформація, що “генеральне прибирання” однієї одиниці транспорту обійдеться від 6 до 15 тисяч гривень залежно від його типу і розмірів. Вибачте, але за такі гроші можна не лише прибрати, але й підремонтувати, пофарбувати й ще залишиться на премію окремим працівникам. Чекаємо результатів тендеру, який скоріше за все виграє “дружня” компанія до нинішньої влади міста. А взагалі, міський транспорт вже давно потрібно міняти, а не прибирати”.

https://ridna.in.ua/2018/09/12/generalne-pribirannya-transportu-obiydetsya-kiyanam-u-12-7-mln-grn/