Потужний засіб від безсоння

18 Вересня 2018 14:00

Безсоння здатне зруйнувати навіть найсильніше здоров’я, а також вона може викликати сильну депресію!

Ви коли-небудь лягали спати, бажаючи відразу заснути? Або ви боїтеся прокинутися вночі і більше не заснути? Якщо це так, ви не самотні. Цю проблему можна успішно розв’язати за допомогою природних засобів!

Безсоння може викликати втому, соціальну дисфункцію, денну сонливість, погіршення уваги, концентрації і пам’яті, поганий настрій і низьку мотивацію. Недостатній сон також пов’язаний з рядом хронічних захворювань і станів, таких як діабет, серцево-судинні захворювання, ожиріння і депресія.

Багато трав використовуються як засоби для сну, але самим ефективним визнали корінь валеріани.

Він широко використовується, і зараз дослідження підтвердили, що він має сильні седативні ефекти. А також корінь валеріани може скоротити час, необхідний для засипання.

У одному дослідженні було виявлено, що 89% учасників, які застосовували корінь валеріани повідомили про поліпшення, а 44% повідомили про ідеальний сон. Ще краще, що ніяких побічних ефектів не спостерігалися.

От як використати корінь валеріани, щоб отримати максимальний результат.

Корінь валеріани вживають у вигляді чаю і настоянки. Його часто доповнюють іншими заспокійливими травами, такими як ромашка (feverfew recutita), лаванда, хміль (Humulus lupulus) і меліса (Melissa officianalis).

Використання трав просто і дешево. Ми пропонуємо вам 3 різні способи приготування.

Гарячий чай: просто додайте 1 склянку киплячої води до 2 чайних ложок висушеного кореня валеріани. Потім накрийте, щоб зберегти ефірні олії і залиште на 5-10 хвилин. Насолоджуйтеся за 1 годину до сну.

Холодний спосіб: залийте 1 склянкою холодної води 2 чайних ложки кореня і дайте постояти 8-10 годин. Вранці ви можете приготувати вечірню дозу.

Настоянка: (1:5 в 60%) є найчастіше використовуваним препаратом. За словами автора підручника “Трав’яна медицина” Девіда Хоффмана, рекомендована доза складає 2,5-5 мл (від 1/2 до 1 ч. л.) розбавлена в склянці води.

Примітка: вживати варто кожен вечір в течію від однієї до двох тижнів. Тому не здайтеся, якщо одна доза не викликала ніякого ефекту.

Безсоння – поширене захворювання, але його необхідно вилікувати.

http://www.terrawoman.ua/ua/health/health_news/potuzhniy_zasib_vid_bezsonnya_/comentar