10 років у інтересах гральної мафії України

2 Жовтня 2018 08:47

Нагадаю, що 15 травня 2009 року набув чинності Закон «Про заборону грального бізнесу в Україні». Таке рішення було правильним і справедливим з огляду на засилля гральних залів та автоматів, які нещадно використовували ігрову залежність молоді та руйнували сім‘ї.

Водночас, за останні майже 10 років сформувалася своєрідна тіньова «гральна мафія», для якої відсутність правил гри створює унікальну ситуацію для викачування грошей у «грально залежних людей», заробітку так званого «чорного кешу» та його використання для політичної корупції. Про те, що ця мафія провладна і до неї причетні впливові депутати і очільники правоохоронних органів знають навіть у глухих карпатських, волинських чи чернігівських селах, оскільки мережа так званої УНЛ вже сягнула районних центрів та сіл.

Як мусила діяти влада після 15 травня 2009 року? Згідно з ЗАКОНОМ! Адже вищезгаданий Закон містив чіткий та обов’язковий припис для Уряду:
– Кабінету Міністрів України протягом ТРЬОХ МІСЯЦІВ з дня набрання чинності цим Законом:
розробити і внести на розгляд Верховної Ради України законопроект про діяльність з організації та проведення азартних ігор у спеціально відведених для цього гральних  зонах…

Як бачимо, майже 10 років Уряди різних політичних спрямувань та злочинних режимів захищали і захищають нелегальний гральний бізнес і відмовляються виконувати вимогу ЗАКОНУ.
А ви кажете треба нову Конституцію і нові Закони!
Нам би ВИКОНАТИ ДІЮЧУ КОНСТИТУЦІЮ І ЗАКОНИ та пожити у складі такої ПРАВОВОї ДЕРЖАВИ років 5!

Блог Миколи Томенка