Киян попереджають про шахрайство під час опломбування лічильників води

12 Жовтня 2018 12:45

До киян приходять невідомі і пропонують за грошову компенсацію опломбувати лічильник і поставити його на комерційний облік

Останнім часом до контакт-центрів «Київводоканалу» надходять скарги щодо шахрайства під час опломбування лічильників та їх передачі на комерційний облік. Про це повідомляє прес-служба компанії.

Мешканці скаржаться, що до квартир приходять невідомі, які називають себе представниками ТОВ «Мастергаз» та нібито мають повноваження від «Київводоканалу», і пропонують за грошову компенсацію опломбувати лічильник і поставити його на комерційний облік. В результаті цих шахрайських дій страждають споживачі, які очікують нові платіжки з урахуванням нібито опломбованого лічильника.

«Київводоканал повідомляє, що, по-перше, ця процедура – безкоштовна; а, по-друге, жодна інформація про опломбування та передачу лічильників від Мастергазу на комерційний облік до Товариства не надходить!» – зазначили у компанії.

Щоб не стати жертвою шахраїв, киянам радять перевіряти наявність посвідчення працівника «Київводоканалу» та слідкувати, щоб у нього в документах-нарядах був вказаний номер квартири.

Окрім того, фахівець «Київводоканалу» тепер може опломбувати і лічильники гарячої води.

https://glavcom.ua/kyiv/news/kiyan-poperedzhayut-pro-shahraystvo-pid-chas-oplombuvannya-lichilnikiv-vodi-535507.html