Не було гарячої води? – Плати за газ!

22 Жовтня 2018 12:45

У нових платіжках за комунальні послуги «Київгаз» нарахував киянам плату за всі місяці відсутності води, незважаючи на те, що основна маса споживачів користувалася електричними бойлерами.

На сайті компанії можна знайти пояснення, згідно з яким, коригування наведено на підставі акта теплопостачальної компанії, в якому фіксується термін відсутності гарячої води. У компанії пояснили, що наявність у киян електричних бойлерів не може стати підставою для зняття цієї коригування, і абсолютно всім жителям столиці доведеться доплатити.

У компанії підкреслили, що на період відсутності гарячого водопостачання в столиці норма споживання газу на газову плиту встановлюється 5,4 куб. м на людину в місяць. Тобто норма споживання збільшується на 2,1 куб. м на людину в місяць. Якщо говорити про додаткову оплату, то на одного зареєстрованого в квартирі людини за один місяць безперервного відсутності гарячої води доводиться 14,61 гривень.

http://businessua.com/zhkh-ta-blagoustrii/47612kiyan-zobovyazhut-zaplatiti-za-gaz-cherez-problemi-z-podacheyu-garyachoi-vodi.html#