Під Києвом побудують новий ТРЦ за $500 млн

2 Жовтня 2018 12:41

Компанія Коен Груп планує протягом чотирьох років побудувати торгово-виставковий комплекс біля Києва вартістю близько $500 млн.

Про це оголосив глава компанії Наум Коен на прес-конференції, передає Інтерфакс-Україна.

За його словами, комплекс буде розташований в 13 км від Києва по Одеській автотрасі на ділянці в 105 га.

Проект включає оптовий ринок з паркуванням на 10 тис. машиномісць, а також великий виставковий центр з трьома готелями.

Початок реалізації проекту – січень 2019 року.

Відкрити оптовий ринок розраховують за два роки, тоді як реалізація виставкового центру займе ще два роки.

“У наших планах також побудувати великий концерт-хол на 7 тис. посадкових місць. Тобто буде три комплекси – торговий, виставковий і концерт-хол”, – констатував Коен.

За його словами, інвестором проекту може виступити керівник компанії-виробника вакцин Poonawalla Group Сайрус Пунавалла. “Я зацікавлений в цьому проекті, але повинен краще його вивчити і після цього прийняти рішення про інвестування”, – сказав, у свою чергу, Пунавалла.


Коен Груп рареєстрована в 2016 році. За даними Єдиного держреєстру юросіб та фізосіб-підприємців, його власником є Н.Коен. Статутний капітал компанії становить 1 тис. грн.

Коен також є засновником NY Group (Дубай, ОАЕ), яка об’єднує компанії в 15 країнах за напрямками реклама і маркетинг (Time To Nova, GEMGOW), ювелірний бізнес (Jeni Coin, Daniel MS DMCC, DMCC Diamond Club, Amber Palm), прокат вертольотів (Aero Private Jet), будівництво (TES Engineering).

https://biz.nv.ua/ukr/markets/pid-kijevom-pobudujut-novij-trts-z-kontsert-kholom-i-hoteljami-za-500-mln-2497618.html