У Києві запустили котельні. Але гаряча вода не у всіх…

18 Жовтня 2018 12:45

У Києві запустили котельні

Відомо, що вони довгий час не працювали через відсутність природного газу. Після тривалого простою постачання теплоносія вдалося відновити в повному обсязі. Також у столиці намагаються усунути всі пошкоджені тепломережі, які не витримали запуску гарячої води.

В “Київтеплоенерго” повідомляють, що зараз перед комунальним підприємством стоїть нелегке завдання. Кожен день у середньому ліквідують не менше 40 ушкоджень.

“Зараз у роботі в аварійних бригад “Київтеплоенерго” понад 120 пошкоджень мереж, тому в деяких будинках може тимчасово відсутній гаряче водопостачання, поки ремонтні роботи не будуть завершені. В цілому працює 34 аварійно-відновлювальні бригади”, – стверджує керівництво комунального підприємства.

Відомо, що на Кирилівській зараз йде масштабна реконструкція великого ділянки. Там тепломережі прокладали ще у 1964 році.

“Найбільше пошкоджень – в Подільському та Оболонському районах. Нагадаю, тривалий час частина тепломереж перебувала без теплоносія, що сприяло підвищеної корозії. Тому при запуску гарячої води виникли додаткові пошкодження. “Київтеплоенерго” зараз їх ліквідує і вийде на планове і стабільні поставки послуг”, – зазначив представник КМДА.

За словами самих киян, в різних районах вода поступово повертається. Незабаром очікують і включення опалення.

https://znaj.ua/society/181381-vodi-poki-shcho-ne-bude-chomu-kiyan-v-chergoviy-raz-obmanuli