В Україні вже є своя “Поклонська”

13 Жовтня 2018 10:27

Вчора на телеканалі «Прямий», де під керівництвом Миколи Вересня обговорювалося питання надання Вселенським Патріархатом Варфоломієм Україні автокефалії, можна було спостерігати дивні метаморфози, який виявлялися в потворних рожах московської п’ятої колони. Якщо завзятий соціаліст Олександр Мороз і так є відомим христопродавцем, то ось «свіженькі» іуди тільки стали проявлятися.

Про це у своєму блозі пише історик, ветеран АТО Олег Корнієнко.

Він зазначає, що особливо яскраво «засвітилася» народний депутат України, мільйонерка Тетяна Донець, 1980 року народження. Хто б міг подумати, що ця «фарбована лялька», яка, напевно, потрапила в парламент, як раз за «красиві очі», містить в собі стільки злості, істеричності і ненависті до Української Помісної Церкви.

За словами історика, п’ять хвилин істеричного потоку слів, випущених з кулеметною швидкістю, перехід на «загальнозрозумілою мовою», категоричне твердження, що «є тільки одна православна церква», дають шанс цій пані стати «Українська Поклонский». Олег Корнієнко радить всім українцям уважно спостерігати за реакцією політиків. Питання Помісної церкви – лакмусовий папірець московської агентури.

http://businessua.com/vlada/47435tomos-rozkrivae-konservi-v-ukraini-vzhe-e-svoya-poklonska.html#