Микола Томенко: як зупинити “брудні вибори”?

26 листопадаа 2018 09:00

Активна робота «безоплатних блогерів і експертів» влади  задала тональність нинішньої виборчої кампанії під гаслом “ЗНИЩИТИ КОНКУРЕНТА!”. Інсайдерська інформація твердить про 120 таких бійців Порошенка, не враховуючи вічну фангрупу влади, яка за нагороди, гранти і участь в офіційних фуршетах ТОПИТЬ ЗАВЖДИ і за ВСІХ президентів.

Вже кілька років під патронатом любих друзів Порошенка працюють групи проти Гриценка, Садового, Тимошенко, Томенка… Характер контрпропаганди і дискредитації регулюється у залежності від рейтингу опонентів Порошенка: чим більший рейтинг – тим нахабніша і жорсткіша кампанія проти.

Наша команда Громадського руху «Рідна країна» нещодавно звернулася до ймовірних кандидатів у Президенти від проукраїнської та проєвропейської опозиції з пропозицією ПУБЛІЧНО визначити принципи співпраці під час виборчої кампанії під умовним гаслом 

“БОРЕМОСЯ ЗА УКРАЇНУ і ПРОТИ ЇЇ ВОРОГІВ,
а не один проти одного”!

Попередні розмови свідчать про готовність Анатолія Гриценка, ВІктора Чумака, Романа Безсмертного, Руслана Кошулинського та інших ДОМОВИТИСЯ про спільні дії проти ДОКТРИНИ БРУДНИХ ВИБОРІВ, які нав‘язує влада і низка кандидатів від олігархів.

Переконаний, що СПІЛЬНО зможемо зупинити розміщення ФЕЙКОВИХ біг-бордів, ЗАМОВНИХ фільмів і програм, ЧОРНУШНИХ газет тощо.

Далі спільна роботи по протидії адмінресурсу і фальсифікації та захисту результатів виборів. Вірю, що патріотичні наміри і здоровий глузд дадуть змогу не допустити реалізацію сценарію БРУДНИХ ВИБОРІВ у результаті яких у другому турі УКРАЇНУ змусять обирати між ВЕЛИКИМ І ДУЖЕ ВЕЛИКИМ ЗЛОМ!

https://ridna.in.ua/2018/11/25/yak-zupiniti-brudni-vibori/