Нарешті визначились, хто будуватиме метро на Виноградар

9 листопадаа 2018 15:30

Вартість нової ділянки метро коштуватиме місту майже 6 млрд гривень.

Комунальне підприємство “Київський метрополітен” повідомляє, що

Метро на Виноградар: у Мережі розгорівся скандал через участь у тендері компанії з Росії
будівництво дільниці Сирецько-Печерської лінії від станції “Сирець” на житловий масив Виноградар з електродепо у Подільському районі та дільницею вилочного відгалуження в бік станції “Виноградар” буде виконувати ПАТ “Київметробуд”. Компанія запропонувала найнижчу ціну.

Про це йдеться у повідомленні метрополітену у Facebook.

“Наразі найнижчу ціну (на 12 мільйонів 214 тисяч гривень нижче очікуваної вартості) за виконання робіт запропонувало ПАТ “Київметробуд”. Відповідно до законодавства розпочато процедуру акцепту”, – повідомляє столична підземка. 

http://

Відповідно до опублікованого в цьому ж повідомленні скриншоту аукціону з сайту Prozorro, “Київметробуд” запропонував виконати зазначені роботи за 5,981 млрд гривень.

Нова ділянка лінії метрополітену складатиметься з двох станцій – “Мостицької” і “Проспекту Правди”, а також ділянки вилочного відгалуження в бік станції “Виноградар”. Передбачається, що будівельні роботи триватимуть 36 місяців.

Нагадаємо, “Київський метрополітен” оголосив тендер на будівництво ділянки метро від станції “Сирець” на житловий масив Виноградар вартістю 6,3 млрд грн у січні 2018 року. Втім дата проведення тендеру неодноразово переносилася. Останні торги метрополітен

“Київський метрополітен” оголосив повторний тендер на будівництво станцій на Виноградар
оголосив 11 вересня. Проект будівництва затвердили ще у липні цього року.

https://tsn.ua/kyiv/u-kiyevi-viznachilisya-hto-buduvatime-metro-na-vinogradar-1246569.html