Проросійське кодло перегризлося

10 листопадаа 2018 10:12

У понеділок, 12 листопада, Опозиційний блок збере політраду і оцінить дії співголови політсили Юрія Бойка.

Про це у коментарі Радіо НВ заявив співголова Опоблоку Борис Колесніков.

Раніше Бойко заявив, що Опоблок та партія За життя висунуть єдиного кандидата на президентські вибори, які відбудуться у березні 2019 року. Його заява прозвучала під час підписання угоди про створення Опозиційної платформи – За життя. Вадим Рабінович підписував угоду від партії За життя.

Бойко запросив усі опозиційні сили до об’єднання, а Рабінович зазначив, що політичні сили об’єднуються заради миру, економічних питань та нейтралітету країни. Водночас він допустив неоднорідність всередині політичної сили.

У коментарі для Радіо НВ Колесніков заявив, що підписання угоди – це лише особиста ініціатива Бойка. За його словами, відповідного рішення на з’їзді партії не було і 12 листопада збереться політрада, де обговорять такий крок Бойка.

“Це був брифінг лідера партії За життя Вадима Рабіновича та співголови партії Опозиційний блок Юрія Бойка. А об’єднання проходять на з’їздах. Тому присутність Бойка на брифінгу – це його приватна ініціатива, це не має жодного відношення до Опозиційного блоку. У понеділок збереться політрада, яка визначить правовий статус цих дій”, – сказав Колесніков.

Водночас ідею висунути єдиного кандидата від промисловості, підприємництва або органів місцевого самоврядування Опоблок підтримував завжди, зазначив Колесніков.

https://nv.ua/ukr/ukraine/politics/v-opoblotsi-nazrivaje-rozkol-2506149.html