Скільки ВОНО отримує? Вам стільки не заробити!

1 листопадаа 2018 11:30

Українцям розповіли, скільки часу потрібно працювати, щоб отримати місячну заробітну плату голови «Нафтогазу» Андрія Коболєва

Про це в ефірі «Не добрий вечір» заявив телеведучий Ігор Лесєв.

«Наприклад, водій тролейбуса в Україні отримує в середньому 9 тисяч гривень на місяць. Це значить, щоб водій тролейбуса заробив місячну зарплату Коболєва, йому знадобиться приблизно 20 років працювати. Але який толк від водія тролейбуса? Він просто перевозить людей. Беспонтовая робота. А Андрійко Коболєв вважає себе фахівцем екстра-класу», – зазначив він.

Більш того, за словами Лесєва, частина заробітної плати водієві тролейбуса потрібно віддавати тому ж Коболєву.

«Коболєв робить все можливе, щоб водій тролейбуса зі своєї зарплати в 9 тисяч гривень віддавав третину на оплату газу і тепла. Начебто, і водій тролейбуса працює в державній структурі. І Андрій Коболєв у державній конторі. Але яка у них різна доля і різні функції. Один возить людей і недоїдає. А іншого возять на броньованому кадилаку, і він переїдає», – підкреслив він.

Підкреслимо, що заробітна плата Коболєва в місяць становить близько двох мільйонів гривень на місяць.

«Це більше 70 тисяч доларів. Місяць відпрацював і – хоп – квартира на Печерську. Ще один місяць і – хоп – заміський будинок. І ще -Андрійко у нас офіційно працевлаштований. А значить не переробляє більше 8 годин на добу. Якщо ми порахуємо обідні перерви Коболєва, то поки він їсть, йому на картку капає 55 тисяч гривень», – уточнив він.

https://znaj.ua/society/184597-i-ce-navit-bez-premiy-ukrajincyam-nazvali-zarplatnyu-glavi-naftogazu