Столичні поліцейські з’їздили в Кембридж

21 листопадаа 2018 18:00

Правоохоронці побували в Род-Айленді, де презентували проект реформування Голосіївського управління поліції. Про це йдеться на сайті Національної поліції Києва.

Цьогоріч до участі у 28-й щорічній конференції з питань проблемно-орієнтованого підходу до діяльності поліції, що проходить у місті Провіденс штату Род-Айленд запросили поліцейських Голосіївського управління поліції. Серед учасників заходу –  представники правоохоронних органів США, Мексики, Канади, Великобританії та Нової Зеландії.

Протягом трьох днів учасники конференції обговорювали діяльність поліції у різних країнах, ознайомлювали один одного із проектами, які впроваджуються за участі правоохоронців з метою вирішення проблем населення.

Також поліцейські відвідали Департамент кримінальних розслідувань міста Кембридж (штат Массачусетс), де ознайомилися із методами управління та стратегією розвитку місцевої поліції, із системою ведення справ, кримінальним аналізом, з роботою детективів та патрульної поліції.

– Отримані знання однозначно сприятимуть вдосконаленню роботи поліції Києва, особливо в підрозділі, який реформується у рамках проекту «Ефективне управління». Дуже важливо знати, як працюють поліцейські в інших країнах, аби на місцях використовувати позитивний у своїй роботі, – зазначив начальник поліції Києва Андрій Крищенко.

https://vechirniykiev.com.ua/news/stolychni-politseys-ki-z-izdyly-v-kembrydzh