Центрвиборчком ухвалив першу постанову про підготовку до виборів президента

2 листопадаа 2018 10:15

Комісія ухвалила рішення подати на розгляд Кабміну порядок фінансування виготовлення органами ведення реєстру виборців списків виборців та іменних запрошень для голосування на виборах президента України.

Новий склад Центральної виборчої комісії ухвалив свою першу постанову, що стосується підготовки виборів президента України у 2019 році. Про це повідомляє прес-служба Центрвиборчкому.

“Комісія прийняла рішення подати на розгляд Кабінету Міністрів України порядок фінансування виготовлення органами ведення Державного реєстру виборців списків виборців та іменних запрошень для підготовки та проведення голосування на виборах президента України”, – ідеться у повідомленні прес-сліжби.

Попередній склад комісії ухвалив одну постанову технічного характеру щодо чергових виборів президента – звернувся до Міністерства фінансів України з проханням передбачити 2,4 млрд грн на їх проведення.

Витрати на функціонування Державного реєстру виборців комісія оцінила у 223,5 млн грн.

Чергові президентські вибори в Україні мають відбутися 31 березня.

https://gordonua.com/ukr/news/politics/-tsentrviborchkom-prijnjav-pershu-postanovu-pro-pidgotovku-do-viboriv-prezidenta-471837.html