У Києві відбудеться Ukrainian Logistics Business forum 2018

13 листопадаа 2018 12:46

23 листопада 2018 року в м. Київ у конференц-холі «SHOW» відбудеться «Ukrainian Logistics Business forum 2018». Це перший захід нового формату, який присвячений практиці захисту бізнесу саме логістичних і транспортних компаній з урахуванням специфіки їх діяльності. Організаторами заходу є Адвокатське об’єднання «MITRAS» та компанія «5PL».

Президенти трьох профільних асоціацій – АсМАП України, АМЕУ та УЛА закликають до об’єднання зусиль та запрошують всіх небайдужих фахівців зібратися на Ukrainian Logistics Business Forum 2018 (23.11.18, Київ) і підняти наболілі питання з метою напрацювання дієвих механізмів захисту роботи чесних компаній, впливу на законотворчу діяльність та практичне вирішення нагальних питань у сфері транспорту і логістики.

У рамках форуму передбачено 2 секції: 1) «Правова безпека бізнесу» з участю практикуючих адвокатів; 2) «Дискусійна панель» у вигляді відкритого спілкування вузького кола учасників з представниками бізнесу, правозахисних інститутів та провідних асоціацій.

Форум направлений на зміцнення позицій учасників ринку, обмін досвідом, зниження ризиків та наслідків тиску на учасників логістичного ринку з боку правоохоронних та контролюючих органів. Також на заході відбудеться публічне обговорення проектів держави, які вплинули на транспортно-логістичний ринок, разом піднімемо питання на якому етапі знаходяться реформи і як, насправді, розвивається транспортна галузь України. Спікери піднімуть ті проблеми, з якими стикалися останній рік експедитори, перевізники, логістичні компанії та інші гравці ринку, а саме:

  • чи існують у нас правила між бізнесом та державою?
  • як представники органів державної влади реагують на запропоновані бізнесом шляхи вирішення тих чи інших проблем?
  • дії та бездіяльність чиновників;
  • відсутність дієвих процедур та механізмів у роботі з існуючими проблемами та неефективність державної системи, що регулює логістичний бізнес;
  • втручання правоохоронних органів або неправомірні дії посадових осіб;
  • на скільки значні проблеми на ринку вантажних перевезень та роль профільних Асоціацій з посиленням комунікацій між її членами та багато чого іншого.

https://ports.com.ua/news/u-kievi-vidbudetsya-ukrainian-logistics-business-forum-20181542048579