У Києві відкрився міжнародний форум Innovation Market

22 листопадаа 2018 12:44
У Києві розпочався триденний III Міжнародний форум Innovation Market, метою якого є впровадження інновацій в економіку, пошук та залучення інвестицій для інноваційних проектів і програм.

Участь у заході беруть представники установ НАНУ, закладів вищої освіти, автори ідей та розробок. Загалом свої винаходи та технологічні розробки представлять близько 90 учасників. На форумі також обговорюватимуться питання інновацій в освітньому процесі, державні та міжнародні програми підтримки бізнесу та інновацій, система правової охорони інтелектуальної власності, зміни до патентного законодавств тощо.

Крім того, під час форуму відбудеться презентація Стратегії інноваційного розвитку України до 2030 року, а також Всеукраїнська науково-технічна виставка-конкурс молодіжних інноваційних проектів Малої академії наук, на якій школярі з усіх областей представлять понад 100 розробок і винаходів, які можуть поліпшити чи значно здешевити існуючі технології, а також запропонують нові рішення в екології, матеріалознавстві, будівельній сфері тощо.

У дні форуму пройде IP-марафон – конкурс серед команд молодих новаторів на кращий проект комерціалізації винаходів.

https://www.ukrinform.ua/rubric-technology/2584572-u-kievi-vidkrivsa-miznarodnij-forum-innovation-market.html