Столичний педагог встановив рекорд Книги рекордів Гіннеса

3 Січня 2019 12:45

Педагог позашкільниого навчального закладу “Центр військово-патріотичного та спортивного виховання молоді “Десантник” Святошинського району, екс-член збірної команди України з кікбоксингу, фіналіст чемпіонату світу з кікбоксингу 2004 року, чемпіон Європи 2004 року, володар кубку Європи 2005 року Микита Власов установив рекорд Книги рекордів Гіннеса зі своїм проектом 365 Damn Day. Про це повідомили в Святошинській РДА.

Суть проекту  «Найтриваліший безперервний тренувальний період» полягала в тому, що людина тренувалася щодня, не пропускаючи занять, кожне з яких транслювалося онлайн в соціальних мережах, фіксувалося та публікувалося на каналі YouTube.

Я трохи засмучений тим, що цей рік закінчився і разом з ним завершився проект. Мені подобалося бути в тонусі всі 365 днів і радував мене сам шлях до рекорду. Тому логічне завершення і встановлення рекорду – це скоріше було технічне питання. Я вже сумую за цим проектом,  – коментує  Микита Власов.

Микита Власов розповів, що і в майбутньому націлений на масове спортивне змагання.

У цьому році ми запускаємо масове спортивне змагання, аналогів якому немає у світі. Це будуть щорічні змагання тривалістю кожного сезону в 1 календарний рік. Детальніше ми розповімо про цей захід трохи пізніше. А у 2020 році я почну встановлювати рекорд – 365 Damn Days 2.0, де обов’язковим буде робити 2 щоденні тренування,– конкретизує рекордсмен.

https://vechirniykiev.com.ua/news/stolychnyy-pedahoh-vstanovyv-rekord-knyhy-rekordiv-hinnesa