Київ очолив рейтинг бюджетних туристичних міст

21 Лютого 2019 13:32

Німецьке видання Instyle склало рейтинг туристичних міст для бюджетної подорожі. Київ в ньому зайняв перше місце. Про це повідомив в Facebook начальник Управління туризму та промоцій Київської міськдержадміністрації.

“Автори стверджують, що перебування в 3 * готелі обійдеться приблизно в 36 € на добу, а смачна кава і українське пиво будуть коштувати менше 1 €. І взагалі вікенд в Києві на двох коштуватиме не більше 250 €”, – написав Тараненко.

Найдорожчим в цьому рейтингу став Гамбург, зайнявши десяте місце. Вартість вікенду тут обійдеться в 355 €, що майже в два рази більше, ніж в Києві.

Нагадаємо, що раніше Київська мерія затвердила Міську цільову програму розвитку туризму на 2019-2021 роки. В рамках цієї стратегії столицю України хочуть перетворити на туристичний центр, місто для обов’язкового відвідування подорожуючих по Європі, а також “стартовий пункт” для далекомагістральних туристів з країн Азії, які прямують до Європи.

Як раніше повідомили в Мінекономрозвитку, Україну стали частіше відвідувати туристи з Західної Європи, США, Китаю. Інтерес до України у закордонних туристів, стверджують в МЕРТ, виріс завдяки активному просуванню нашої країни на міжнародному туристично ринку, лібералізації візового режиму і збільшення пропозицій прямого і бюджетного авіасполучення.

http://dialogs.org.ua/people/14777/