Потужні властивості цієї пряності покращать роботу печінки і мозку! Варто спробувати!
Існує величезна кількість різних спецій, які володіють потужними цілющими властивостями. Однією з таких є куркума.
Раніше я вважала, що куркума це тільки смачна спеція, але коли я дізналася про її властивості, стала використовувати ще частіше.
Виявляється, куркуму вже дуже давно використовують, перш за все, в якості потужного союзника в боротьбі з поширеними проблемами зі здоров’ям
Але, сьогодні ми поговоримо з вами про результати дослідження, яке зробило одне відкриття!
Регулярне вживання куркуми може поліпшити здоров’я вашого мозку, а також печінки.
По-перше, протизапальні властивості цієї пряності грають важливу роль в профілактиці хвороби Альцгеймера.
По-друге, куркума швидко активізує роботу печінки, а також стимулює її очищення і регенерацію!
Сьогодні ми розповімо вам найефективніший спосіб застосування куркуми.
Цей рецепт допоможе відновити роботу печінки, поліпшити мозкову діяльність і навіть запобігти раку!
Для приготування вам знадобиться:
- 1 ч. л. куркуми
- Кокосове молоко -2 склянки.
- Кокосова олія – 1 ст. л.
- 1 щіпка чорного перцю
Приготування:
Нагрійте інгредієнти в каструлі, стежачи за тим, щоб суміш не досягла точки кипіння.
Вживайте напій теплим кожен день!
Перед тим, як застосовувати будь-який народний засіб, обов’язково проконсультуйтеся з лікарем!