Скандал із рестораном у Будинку профспілок в Києві: продовження

9 Лютого 2019 14:45

У Києві на фасаді Будинку профспілок на Майдані Незалежності знову з’явилася вивіска ресторану KFC. Цей заклад громадського харчування уже відкривали в листопаді 2018 року, але після того, як розгорівся скандал, ресторан припинив роботу.

Як передає НАРОДНА ПРАВДА, про це повідомили в мережі свідки події.

Так, за інформацією киян  на будівлі почали монтувати вивіску 8 лютого близько 16-ї години за допомогою підйомного крана. Цього разу логотип KFC встановили з боку вулиці Михайлівської.

“О 19-ій годині вивіску почали замотувати в чорний целофан. Але це абсолютно не знімає питання, чому KFC досі в профспілках”, – пишуть в соцмережах свідки події.

Нагадаємо, 21 листопада, в День Гідності і Свободи, у столичному Будинку профспілок, який під час Євромайдану був штабом протестувальників і в якому загинули активісти,відкрили ресторан швидкого харчування KFC. Ця подія викликала хвилю обурення  – активісти вийшли на протест проти відкриття закладу харчування на історичному місці.

https://narodna-pravda.ua/2019/02/09/skandal-iz-restoranom-u-budinku-profspilok-v-kiyevi-otrimav-prodovzhennya-podrobitsi-ta-foto/