Святошинський ЦНАП гостинно запрошує

4 Березня 2019 13:10

На минулому тижні до Центру надання адміністративних послуг Святошинського району (просп. Перемоги, 97)  завітали учасники дводенного семінару-тренінгу «Інтеграція нових послуг до центрів надання адміністративних послуг: виклики та шляхи подолання»

Семінар проходив у межах проекту «Посилення ролі громадянського суспільства у забезпеченні демократичних реформ і якості державної влади» Він здійснювався Центром політико-правових реформ за участі експертів Громадської мережі публічного права та адміністрації UPLAN.

Участь у семінарі брали представники центрів надання адміністративних послуг (ЦНАП) та інших суб’єктів надання окремих адмінпослуг (зокрема, управлінь праці та соціального захисту населення (УСЗН), відділів реєстрації актів цивільного стану (РАЦС)) міста Києва, Київської, Житомирської, Черкаської і Чернігівської областей та запрошені фахівці. Мета проведення заходу – опрацювання потреб, можливостей та механізмів співпраці суб’єктів надання адмінпослуг, а також обмін позитивним досвідом в інтеграції цих послуг.

Гостей радо зустріла начальник ЦНАП Святошинської РДА у місті Києві Юлія Шпак.

Вона ознайомила учасників заходу з організацією діяльності очолюваного нею підрозділу, розповіла про досягнення колективу ЦНАП, а також про проблеми в його роботі й шляхи їх вирішення.

У неформальній, але діловій атмосфері фахівці ділилися власними думками щодо теми семінару.

Під час зустрічі було озвучено чимало конструктивних пропозицій щодо інтеграції адміністративних послуг у ЦНАП та отримано схвальні відгуки про роботу Центру надання адміністративних послуг Святошинської РДА.

Джерело: https://www.facebook.com/Svyatoshino/posts/2266923263529443?__xts__[0]=68.ARCoC-ymIyPEmUDsTZzMi30Tg7P7BGWzQXXU-WXjbIHyh-vjVsF4NlchuwJ3M8wJhY0_Qcz7hyihkVEdAEd4qI7rvKlhlsO5mwQ9ihpKNBZnE8PhLc8AW-5veduw4EM2oEBWAmeMZw-L8jLeiQ-ZTnXFBftcGv6JEiUrJ-oOWF9VHLRrFxdVfDiEkQ0qDQDGyKJB_jzlJzm94K_dhJd_IdScCRamVdSjnHivc2gcEc1kIJsocJe5YdG_uNzhNXkwGz3OOfZpOSJIpRuZyQcHjaeM_DY8SglNg7s8toKo-tmWXdXdKhoshgG8mmAYcvYp6RU8ElNefboh9G-rQ9ut5TKxWyU&__tn__=C-R