“Це не останнє об’єднання, яке відбулося”

4 Березня 2019 16:36

Начальник виборчого штабу Анатолія Гриценка, народний депутат Віктор Чумак переконаний, що за лідером “Самопомочі” Андрієм Садовим і журналістом Дмитром Гнапом свої кандидатури знімуть інші кандидати в президенти. Про це Чумак повідомив в ефірі одного з телеканалів.

“Переговори ведуться з усіма, тобто з тими, хто сповідує наші принципи і цінності. На мою думку, це не останнє об’єднання, яке відбулося”, – заявив начальник виборчого штабу Гриценка.

За його словами, переговори про об’єднання політичних сил демократичного спрямування почалися ще в 2017 році. Чумак зазначив, що це були як індивідуальні консультації, так і групові, де збиралися представники різних демократичних сил.

“Поштовх до об’єднання дало розуміння того, що у нас, напевно, останній шанс повернути країну в бік демократичного розвитку. Останній шанс позбутися клептократії при владі, припинити страшну монополізацію країни олігархами. Цей шанс не можна зруйнувати і втратити”, – повідомив начальник виборчого штабу Гриценка.

Водночас, він додав, що питання парламентських виборів наразі не піднімається.

Нагадаємо, лідер партії “Самопоміч” Андрій Садовий заявив, що знімає свою кандидатуру з виборів президента, і висловив при цьому підтримку іншому кандидату – керівнику політсили “Громадянська позиція” Анатолія Гриценка.

http://ua1.com.ua/politics/chumak-pro-pidtrimku-sadovogo-ce-ne-ostanne-obednannya-52703.html