У Києві запрошують на роботу тих, кому за 50

7 Березня 2019 13:30

Благодійний фонд “Життєлюб” анонсував у Києві другий тиждень дорослого стажера — з 18 по 24 березня. Про це повідомляється на сторінці організації у Фейсбук.

У проекті можуть взяти участь ті, кому вже виповнилося 50 років або більше. В них буде можливість повчитися новим професіям.

“У вас буде можливість спробувати себе в ролі: декоратора інтер’єру, продавця-консультанта в галереї, дитячого аніматора, адміністратора салону краси, помічника бармена, тур. агента, smm менеджера, а також інших професій!”, — йдеться у повідомленні.

Також є можливість не тільки обрати професію із переліку, а й запропонувати свою. Заявку на участь у проекті можна зробити тут.

Хто такі “Життєлюб”?

Благодійний фонд “Життєлюб” створює можливості для людей поважного віку. Допомагає не боятися часу і бути частиною сучасного світу.

Проект спрямований на організацію дозвілля літніх людей і надання необхідної адресної допомоги. Всі охочі можуть взяти участь у цій благодійній програмі як меценат, спонсор або волонтер.

Ідея створення проекту “Життєлюб” виникла в 2013 році, коли волонтери звернулися до спонсорів з проханням взяти участь в реконструкції танцювального майданчику для пенсіонерів, героїв праці і учасників Другої світової війни в київському Гідропарку.

За кілька місяців майданчик був повністю відновлений. Познайомившись ближче з людьми похилого віку і історіями їхніми життя, засновники прийняли рішення про створення проекту, який допоможе людям похилого віку насичено і весело проводити час, мати цікаве дозвілля та можливість повноцінного спілкування, якого багато хто з них позбавлені в повсякденному побуті.

https://shotam.info/u-kyievi-zaproshuiut-na-robotu-tykh-komu-za-50/