ЦВК відповіла на звинувачення Зеленського

25 Квітня 2019 12:00

Центральна виборча комісія назвала безпідставними звинувачення новообраного президента Володимира Зеленського про затягування оголошення офіційних результатів виборів.

Про це заявив заступник голови ЦВК Євген Радченко в ефірі телеканалу “Прямий“. За його словами, Центрвиборчком нібито “працює навпаки з випередженням графіку”.

“Я трохи не розумію, про що йде мова. Процес іде, комісії приїжджають, здають документи. Секретаріат ЦВК обробляє протоколи для того, щоб стосовно кожної дільниці, щодо жодної не виникло питань. І якщо щодо ЦВК є питання або підозри в недоброчесності або в порушенні законодавства, а ще гірше, якщо підозри про фальсифікацію виборів або подібного чого, тобто дуже простий спосіб – звернутися в правоохоронні органи”, – наголосив Радченко.

Зеленський вважає, що Центральна виборча комісія затягує оголошення офіційних результатів виборів. Він переконує, що ЦВК робить це навмисно, аби не дати йому можливості “навіть думати” про розпуск парламенту. Про це Зеленський заявив у відеозверненні.

https://gazeta.ua/articles/politics/_cvk-vidpovila-na-zvinuvachennya-zelenskogo/899578