У Києві планують висадити п’ятдесят тополь

19 Квітня 2019 13:33

У день церемонії нагородження Третьої національної кінопремії «Золота Дзиґа», 19 квітня, у Києві пройде акція «Збережемо планету разом», яку проводить ініціатива «Еко-офіс» напередодні міжнародного Дня землі.

На бульварі ім. Тараса Шевченка (навпроти станції метро «Університет») організатори акції планують висадити 50 тополь породи «Італіка» (без пуху) висотою понад 3 метри.

У заході візьмуть участь генеральний продюсер компанії “BIG HAND FILMS” Марія Каель, виконавець головної ролі в фільмі «Пригоди S Миколая» актор Василь Вірастюк, а також режисер тематичного короткометражного фентезі «Дух Лісу»Максим Дончик-молодший.

Команда “BIG HAND FILMS” гостро відчуває необхідність зберігати та дбайливо ставитися до природи, тому активно підтримує еко-ініціативи, а також створення казки-фентезі «Дух Лісу».

– Основною темою картини є зв’язок людини з природою, відтворений через казкову уяву маленького хлопчика. Меседж фільму має вплинути на нове покоління дітей та сформувати в них дбайливе ставлення до природи, адже від цього буде залежати наше майбутнє. Очевидно, що природа самодостатня і зможе існувати без людей. А скільки без природи протягнемо ми?

Подібні акції з висаджування дерев, або прибирання парків, дуже важливі. Вони мотивують і дають орієнтири для наслідування. Ми знімаємо фільм, який змінюватиме ставлення людей до природи, спонукатиме оберігати та цінувати її», – розповів режисер Максим Дончик-молодший.

Початок заходу об 11:00

0000000000000000https://socportal.info/2019/04/18/promo_vitchiznjanogo_kino_u_kijevi_planujut_visaditi_pjatdesjat_topol.html