У столиці пройде флешмоб “Велосипедом на роботу”

17 Квітня 2019 15:05

19 квітня в столиці пройде флешмоб “Велосипедом на роботу”. Про це повідомили організатори заходу U-Cycle (ГО “Асоціація велосипедистів Києва”).

“Ми хочемо, щоб більше жителів Києва користувались велосипедом як транспортом для щоденних поїздок на роботу, навчання чи в справах. Упевнені, що такі зустрічі надихають і заохочують дедалі більше людей обирати велосипед замість авто або маршруток”, – ідеться в повідомленні.

До участі у флешмобі запрошують працівників компаній, організацій, установ та інших мешканців столиці. Зареєструватися на захід можна за посиланням http://bit.ly/2GiIpja.

Усі учасники стартуватимуть о 7:00, рухаючись колонами чи поодинці з різних районів Києва. Уже за годину велосипедисти зустрінуться на Майдані Незалежності, де на них чекатиме сніданок із кавою, музика, фото на згадку та різні конкурси.

За словами директорки Асоціації велосипедистів Києва Анастасії Макаренко, для компаній та організацій цей захід – чудова можливість для командотворення й зрощення позитивного корпоративного іміджу.

До речі, це вже не перший флешмоб, що пропонує киянам на день пересісти на велосипеди. Останній подібний захід пройшов у столиці 8 лютого цього року. Тоді Київ посів 41 місце в ТОП-100 міст світу, що взяли участь у зимовому флешмобі.

Юлія АНДРЯНИК, “Голос України”